Uw spullen belenen? Heeft u tijdelijk en snel contant geld nodig maar wilt u uw product niet definitief kwijt?

Hiervoor is de terugkoopservice een goede optie! U verkoopt uw product tijdelijk aan ons en kunt het binnen 2 maanden weer terugkopen. Voordat de terugkoopregeling wordt toegepast testen wij uw producten uitgebreid. Producten moeten volledig worden aangeleverd en er mogen geen onderdelen missen. Vanzelfsprekend worden alle afspraken vastgelegd in een officieel terugkoopcontract. Na het doorlopen van deze stappen krijgt u direct contant geld mee naar huis! 

Het verlengen van een terugkoop overeenkomst is niet mogelijk. Het opnieuw aanbieden van een product kan wel. In verband met de waardedaling van een aantal producten zal er altijd een nieuwe taxatie plaatsvinden.

De volgende producten komen in aanmerking voor een terugkoopregeling:

Gouden sieraden, sloopgoud, versterker(s) met HDMI aansluitingen, high end audio, gereedschap, merkhorloges, lcd en led tv’s, muziekinstrumenten, computers en laptops, fietsen, scooters, camera’s, gsm’s, navigatie, etc.

Uiteraard dient u zelf eigenaar te zijn van het product wat u bij ons aanbiedt.

Tevens moet u 18 jaar of ouder zijn en dient u zich kunnen te legitimeren met een paspoort, rijbewijs, gemeentelijke identiteitskaart of vreemdelingenpas.

Tijdelijk uw spullen verkopen en direct contant geld tegen een goede terugkoopregeling!