De waarde van een product wordt altijd in de inkoopwinkel bepaalt en is afhankelijk van veel verschillende factoren zoals bijvoorbeeld:

  • Welke accessoires zitten erbij?
  • Zit er nog een originele bon bij?
  • Hoe courant is het product?
  • Hoe waardevast is het product?
  • In welke staat verkeert het product?

(We weten inmiddels dat bijna iedereen die ons belt of mailt met deze vraag van zijn of haar eigen product vindt dat deze er nog perfect uitziet en we weten inmiddels ook dat dat niet altijd zo is)

Het illegaal kopen en verkopen van gestolen spullen noemen we heling. Wie heling bestrijdt, pakt dus ook diefstal aan. De politie is in 2008 met Stopheling gestart om de verkoop van gestolen goederen te bemoeilijken en de pakkans voor heling en diefstal te vergroten.

Op Stopheling.nl en in de Stopheling app kan iedereen controleren of het serienummer van een (tweehands) product in een database van gestolen goederen staat geregistreerd. De database wordt dagelijks geüpdatet en bevat alle goederen die sinds 1 januari 2010 bij de politie als gestolen staan geregistreerd.

Als je via Stopheling ontdekt dat een gestolen goed wordt aangeboden, kan je daar meteen melding van doen bij de politie via een meldknop die op je scherm verschijnt.

We kopen en verkopen geen kleding, meubels, woningaccessoires of kinderwagens.

Smartphones, Tablets, Laptops, Goud, Gameconsoles en games, Audio en TV, Blu-ray, DJ Apparatuur, Horloges, Fotografie en film, Gereedschap, Muziekinstrumenten, Opslagmedia, Fietsen, Navigatie, Scooters, Sport/outdoor, Huishoudelijke producten en nog veel meer….

Het product mag geen gebreken hebben, moet volledig zijn, schoon en in goede staat zijn.

De producten die u aanbiedt moeten schoon, compleet en goed werkend zijn.

Je hebt altijd een geldig legitimatiebewijs nodig, zonder een geldige legitimatie kunnen wij geen producten inkopen.

Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn en volledig beschikkingsbevoegd met betrekking tot de producten die je wil verkopen.

Load More